Rita Ora syrjäytettiin – Tyra Banks palaa Huippumalli Haussa -ohjelmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Oran fanit odottavat jo kuumeisesti, että nainen julkaisisi uutta musiikkia. Hän on kuitenkin ollut viime aikoina kiireinen Tezenisin alusvaatemallina ja Amerikan Huippumalli Haussa -ohjelman juontajana ja tuomarina.

Rita Ora juonsi suositun ohjelman uusimman kauden. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että jo yhden tuotantokauden jälkeen ohjelman äiti Tyra Banks on päättänyt syrjäyttää hänet. Banks ilmoitti Daily Mail -lehden mukaan, että Oran juontaessa ohjelmaa hänellä tuli sitä niin ikävä, että hän päättikin tulla takaisin ohjelman juontajaksi ja päätuomariksi.

Tyra Banks oli kuitenkin hyvin kohtelias asian suhteen ja kehui Oran suoritusta julkisesti. Banksin mukaan Rita Orassa yhdistyy täydellisesti liikenainen, pomo ja brändi. Tähän Rita Ora vastasi takaisin iloisesti: ”I love you!!!”. Tyra Banks on liittynyt myös uudeksi tuomariksi America’s Got Talent -ohjelmaan.