Tässäkö naisten unelmien mies?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimusten mukaan kumppanien jakaessa kotityöt tasan parisuhde on onnellisempi ja siinä on myös enemmän seksiä. Nyt koomikko Curtis Lepore on tehnyt hauskan parodian siitä millaisen miehen hän ajattelee naisten haluavan heidän villeissä unelmissaan.

Videolla nainen herää yksin aamulla sängystä ja alkaa ihmettelemään minne poikaystävä on oikein lähtenyt. Kun hän nousee sängystä ja kävelee keittiöön hän huomaa, että mies on keittiössä tiskauspuuhissa. Mies on herännyt aiemmin ja alkanut toimeliaana siivoamaan keittiötä ja tiskaamaan hymyssä suin.

Nainen ihastelee eteensä avautunutta näkyä, joka ei kuitenkaan lopu vielä tiskaamiseen. Tiskauksen jälkeen mies vie vielä roskat ja petaa sängynkin. Tämän jälkeen nainen kuitenkin herää ihanasta unestaan siihen kun mies piereskelee hänen vieressään sängyllä.