Mies toi iPhonen huoltoon – se räjähti heti liikkeen tiskillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on voinut toisinaan nähdä uutisoituja tapauksia, joissa älypuhelimet ovat räjähtäneet tai syttyneet palamaan. Valitettavimmissa tapauksissa puhelimet ovat räjähdyksen aikaan olleet ihmisen taskussa, mikä on aiheuttanut heille isoja palovammoja.

Nyt videolla nähdään Australiassa tapahtunut tilanne, jossa iPhone 6 -puhelin räjähti asiakkaan kädessä. Mies oli tuonut elektroniikkaliikkeeseen korjaukseen iPhone 6 -puhelimen, jonka näyttö oli rikki. Näyttö oli hieman sirpaleinen, minkä vuoksi mies halusi vaihtaa puhelimeen näytön ja akun, joka ei enää kestänyt niin kauaa kuin aiemmin.

Videolla nähdään miten asiakas ottaa puhelimen käteensä ja tunnustelee näyttöä. Yllättäin puhelin räjähtää miehen käsissä, jolloin hän pudottaa sen nopeasti käsistään. Myöhemmin työntekijä oli vielä kuvannut puhelimesta lähikuvia, joissa nähdään millaisen vahingon akun räjähtäminen puhelimelle aiheutti.