Emma Watson yritti vastata kysymyksiin – sylillinen kissanpentuja vei huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ovat oppineet tuntemaan näyttelijä Emma Watsonin parhaiten hänen roolistaan Harry Potter -elokuvissa. Tähti on myös näyttelemisen ohella esimerkiksi toiminut YK: tasa-arvojärjestön hyvän tahdon lähettiläänä ja opiskellut kirjallisuutta Brownin yliopistossa, minkä lisäksi Watsonin tiedetään ajavan naisten oikeuksia.

Nyt BuzzFeed-sivusto päätti tehdä 26-vuotiaasta Emma Watsonista haastattelun, jossa naisen pehmeämpi puoli tuotiin kekseliäästi esille. Nainen pääsi vastailemaan fanien lähettämiin kysymyksiin samalla kun hänen syliinsä annettiin suloisia kissanpentuja.

Emma Watson vastaili fanien lähettämiin kysymyksiin koskien uuden Kaunotar ja Hirviö -elokuvan rooli, rekvisiittaa ja hahmoja. Nainen kertoi myös millaisia neuvoja hän haluaisi tulevaisuudessa omalle tyttärelleen antaa, ja miten hän suhtautuu siihen jos hänelle sanotaan, että hän ei pysty tekemään tiettyjä asioita.