Koiran takajalat eivät toimi – ei se menoa haittaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useat kehitysvammaiset koirat ovat voineet opettaa omalla esimerkillään ihmisille, että ne keksivät kyllä aina vaihtoehtoisia tapoja liikkua ja tehdä asioita vammoistaan huolimatta. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa kehitysvammainen koira lähestyy innoissaan tuntematonta koiraa.

Koira on päässyt omistajansa kaveriksi vierailemaan olutpanimolla. Kun koira huomaa muutamien metrien päässä toisen koiran, se innostuu silminnähden. Kun omistaja huomaa, että koira haluaisi mennä tervehtimään näkemäänsä koirakaveria, omistaja antaa koiralleen luvan.

Koiran lähtiessä liikkeelle sen kehitysvamma käy ilmi. Koiran takajalat eivät toimi ollenkaan, minkä vuoksi koira liikuttaa itseään eteenpäin etutassujen avulla ollessaan istuma-asennossa. Koiraa itseään takajalkojen toimimattomuus ei kuitenkaan estä vaan lemmikki näyttää olevan ihanan iloinen ja energinen.