Nainenkin kaipaa suuseksiä – tässä neljä parasta asentoa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista saa orgasmin ainoastaan klitorista kiihotamalla. Yksi parhaimmista tavoista neitokaisen tyydyttämiseen on se, että hänen kumppaninsa antaa tajunnanräjäyttävää suuseksiä rakastetulleen. Kerromme nyt parhaimmat asennot naisten tyydyttämiseen suun avulla.

Perinteinen asento on se, jossa nainen makaa selällään sängyssä samalla, kun hänen kumppaninsa on asettanut kasvonsa naisen jalkojen väliin. Miehen kannattaa hyödyntää koko suutaan pyörittelemällä kieltä intiimissä paikassa ja suudellen sitä suullaan. Orgasmin lähestyessä avuksi voi ottaa myös sormet tai seksileluja suuremman nautinnon saavuttamiseksi.

Nainen voi kohottaa lantiotaan ylemmäksi asettamalla esimerkiksi tyynyn takamuksensa alle. Naisten tulee myös muistaa, että miesten saattaa olla hankala saada happea. Klassisen suuseksin lisäksi pariskuntien kannattaa kokeilla kuningataren asentoa, jossa nainen asettuu hajareisin selällään makaavan miehen päälle. Neitokainen voi tavallaan istua suun yläpuolella tai nojata kasvoihin polvien varassa.

YourTango muistuttaa, että miehet voivat tyydyttää neitokaisensa suuseksillä myös takaa. Tällöin miehet saavat virtaa ihanasti edessään olevia pakaroita hieroessaan. Nainen voi levittää jalkansa miehelle korkeammalla istuessaan, jolloin kumppani voi antautua suuseksin syövereihin polvillaan naisen edessä.