Naisten rinnat ovat monikäyttöiset – 11 yllättävää käyttötarkoitusta paljastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seuraavaa juttua ei suositella tiukkapipoisten tai herkästi loukkaantuvien ihmisten luettavaksi. Kerromme nimittäin mihin kaikkeen toimintaan naisten rintarauhaset soveltuvat. Siis muuhunkin kuin pikkulasten ruokkimiseen.

Rintavarustusta voi hyödyntää monipuolisesti. Se voi toimia mukin pidikkeenä tai ruokatarjottimena. Pallean yläpuolella nököttävät rauhaset toimivat myös erinomaisena lemmikkieläinten lepoalustana. Tissivakoa voi puolestaan hyödyntää kännykkäkotelona tai ruokavarastona, kun rintojen väliin on vahingossa lipsahtanut osa välipalasta.

Rintojen väliin muodostuvan vaon avulla voi pelastaa putoavia esineitä. Naisten povi sopii myös rahapussiksi, sillä rintaliivien uumeniin uppoaa helposti useampikin seteli. Rintojen avulla voi myös lämmittää ja lepuuttaa käsiä. Rintoihin voi myös pyyhkiä puhelimennäytön ilman naarmuuntumisen vaaraa. Rohkeimmat ohjaavat jopa autoaan rintavarustuksellaan. Vinkkivideon julkaisi SOML-sivusto.

Secret Benefits Of Boobies

Boobs are magical.

Publié par SOML sur lundi 13 mars 2017