Rikollinen valitsi väärän pakovälineen – lakaisukoneen vauhti ei riittänyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oregonissa on todistettu typeränpuoleisen varkaan karkumatkaa, joka on kuin suoraan sarjakuvista. Mies oli nimittäin varastanut pakoautokseen katujen lakaisukoneen. Jokainen voi kuvitella, kuinka koominen näky hitaasti liikkuvalla koneella poliiseja karkuun körötellyt varas on ollut.

Jos haluat ajaa viranomaisia karkuun, ei alle kannata valita ainakaan 30 kilometrin tuntivauhtia kulkevaa lakaisukonetta. Oregonilainen 33-vuotias Tyler Haguewood oli kuitenkin päättänyt hypätä lakaisukoneen rattiin, kun sen kuljettaja oli poistunut autosta kello 3:45 aamuyöllä. Poliisit olivat paikantaneet varkaan koneineen nopeasti, The Smoking Gun raportoi.

Viranomaiset antoivat hitaasti ajaneelle Haguewoodille useita pysähtymiskäskyjä. Varas ei kuitenkaan ottanut jalkaansa pois kaasupolkimelta, vaan mateli poliiseja karkuun yhteensä 16 kilometriä. Miehen hidas pakomatka päättyi piikkimattoon, kun poliisit kyllästyivät jahtaamaan kulkuneuvoa. Haguewood lakaisee tällä hetkellä sellinsä lattioita Washington Countyn vankilassa.

Out and about sweeping. #thefunneverstops #jcb #skidsteer #sweeper

A post shared by @central_west_earthworks on