Kauneushoitola laskuttaa lihavilta muita enemmän – nettiraivo repesi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Memphisissä on kynsisalonki, joka on päättänyt periä ylipainoisilta asiakkailta lisämaksua. Syynä on liikalihavien aiheuttamat vahingot salongin kalustoon. Menettelystä on revennyt nettiraivo.

Facebook

Deshania Ferguson on julkaissut Facebookissa kuvan, joka on otettu amerikkalaisen kynsisalongin seinäkyltistä. Kyltissä lukee, että ylipainoiset asiakkaat joutuvat maksamaan pedikyyreistä 45 dollaria, joka sisältää ylimääräisen palvelumaksun. Kynsisalongin omistaja on kiistänyt lapun kiinnittämisen.

WREG-paikalliskanavan haastattelema salongin omistaja kuitenkin myöntää, että ei tee pedikyyrejä lihaville ihmisille. Hänen mukaansa lihavien ihmisten varpaankynsien hoitaminen on hankalaa ja he aiheuttavat riskejä kalliille hoitokalustolle, Refinery29-sivustolla kerrotaan.

Went to gt my nails done on Overton Crossing and Frayser Blvd and this is what they have up….so rude 😠😠😠

Publié par Deshania Ferguson sur samedi 11 mars 2017