Morsiamen isä -elokuvan tähdet taas yhdessä – tunteikas somekuva leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen muistaa vuonna 1991 ensi-iltansa saaneen aikansa hittikomedian Morsiamen isä, jonka pääosissa nähtiin Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams ja Martin Short. Nyt kolme heistä on tavannut toisensa jälleen, ja sen tuloksena verkossa nähdään nyt ihastuttava kuva.

Nykyisin jo 45-vuotias näyttelijätär Kimberly Williams-Paisley julkasi eilen Instagramissaan valokuvan, jossa hän poseeraa Nashvillen Grand Ole Opryssä yhdessä Steve Martinin ja Martin Shortin kanssa. Williams-Paisley oli katsomassa Martinin ja Shortin yhteisen komediakiertueen esiintymistä.

Kuva lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja tuhannet ja taas tuhannet fanit ovat ihastelleet kuvaa ja muistelleet kolmikon hittielokuvaa. Kimberly asuu nykyisin Nashvillessä countrytähti Brad Paisleyn kanssa.

Loved seeing my former costars @stevemartintogo & @themartinshort at the Opryhouse tonight for their show in #Nashville ???????

A post shared by Kimberly Williams-Paisley (@kimberlywilliamspaisley) on