Naisella yli kaksimetriset hiukset – ei ole leikannut 20 vuoteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Latvialainen Aliiaa Nasyrova on kasvattanut hiuksiaan seitsemänvuotiaasta saakka. Nyt naisen hiukset ovat 230 senttimetriä pitkät ja painavat kaksi kiloa. Naisen sängyssä on oma tila hiuksille.

Riikassa asuva 27-vuotias Aliiaa Nasyrova on aina ihannoinut satujen pitkähiuksisia hahmoja. Hän on saavuttanut nettijulkisuutta pitkien ja paksujen suortuviensa ansiosta. Hänelle lähetetään runsaasti hiustuotteita ilmaiseksi kotiin. Toisin sanoen pitkien kutrien hoitaminen ei maksa hänelle muuta kuin kasvattamisen ja kantamisen vaivan.

Aliiaa pesee hiukset kerran viikossa ja niiden kuivuminen kestää kokonaisen päivän. Naisen on pakko pitää suortuviaan lähes koko ajan letillä, koska ne ovat naista itseään pidemmät. Muuten hän kompastuisi hiustensa latvoihin, Barcroft TV uutisoi.