Pulut jauhettiin elävältä leipien sekaan Venäjällä – oksettava video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elintarvikealalla ruoan puhtauden kuvittelisi olevan pääasia, mutta kaikkialla näin ei ikävä kyllä ole. Suomessakin on viime päivinä ihmetelty brasilialaista lihaskandaalia, mutta muutama kuukausi sitten Venäjällä levisi leipätehtaalla salaa kuvattu karmaiseva video.

Venäjällä Kazanin kaupungissa sijaitsevassa leipomossa kuvatulla videolla nähdään miten pulut ovat herkuttelemassa leipätehtaan viljavarastossa. Ne eivät ymmärrä, että viljaa imetään myllyyn alta käsin, jolloin viljamassa muuttuu kuin juoksuhiekaksi.

Miljoonat katsojat ovat jo nähneet miten pulut vajoavat ensin viljan uumeniin ja sitä kautta jauhettavaksi viljan kanssa leipomon tuotteisiin. Mikäli tämä video on vain pieni osa tapahtumista, voidaan leipomon tuotteisiin olettaa päätyneen kymmenittäin lintuja. Tapauksesta uutisoi RT.com.