Tämä auto ei jää ruuhkiin – nousee muiden autojen yläpuolelle!

Autot · Tim Isokivi

Monet autoilijat ovat varmasti joskus toivoneet, että liikenneruuhkat voisi ohittaa napin painaluksella. Tuoreella videolla esiteltävä ajoneuvo tekee juuri näin, kohoamalla kirjaimellisesti muiden autojen yläpuolelle.

Thinkmodo-yhtiön Hum Rider -konseptissa Jeep Cherokee Wagon -katumaasturin yläosa nousee nappia painamalla useiden metrien korkeuteen. Se pystyy helposti ajamaan muiden autojen yli renkaiden pysyessä visusti maan kamaralla.

Hum Rider -ominaisuutta päästään tuskin käyttämään normiliikenteessä ainakaan vielä muutamiin vuosiin. Videolla nähtävä auto luotiin puhtaasti mainostempausta varten. Sillä mainostetaan Verizon-yhtiön Hum-laitetta, joka antaa älyautoista tuttuja ominaisuuksia mihin tahansa vuoden 1996 jälkeen valmistettuun autoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.