Rocktähti Jussi69 sai oman liköörin – mukana lakritsaa ja chiliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun alussa julkaistaan lakritsilla ja chilillä maustettu 21-prosenttinen likööriuutuus, jonka etiketissä komeilee suomalainen rocktähti, The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69. Juoman on tuottanut Scandinavian Wine & Spirits Porvoossa tehtaallaan.

– Haussa oli henkilö, joka tavoittaisi kuluttajat yhtä lailla Suomessa kuin maailmalla. Ryhdyimme laatimaan listaa kiinnostavista, tunnistettavista mediapersoonista. Lista oli lyhyt ja ytimekäs ja sen ykkösenä komeili Jussi69, Scandinavian Wine & Spiritsin hallituksen puheenjohtaja Kari Uimonen kommentoi keulakuvan valintaa.

– Minulle on suuri kunnia olla mukana tässä projektissa. Olen aina rakastanut chiliä ja tässä juomassa on juuri oikeassa suhteessa lakritsin makeutta ja chilin tulisuutta. Potkua on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän, Jussi69 kommentoi.