Kissa pelasti omistajansa hengen – herätti häkämyrkytyksen uhatessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdyvaltojen Wisconsissa asuva kissa on julistettu sankariksi pelastettuaan omistajansa varmalta kuolemalta. Pariskunta välttyi lemmikkieläimensä toimien ansiosta häkämyrkytyksen uhriksi joutumiselta.

Kevin Shanahan kertoo heränneensä keskellä yötä perheen kissan, Gracien raavittua hädissään pariskunnan makuuhuoneen ovea. Kun mies oli menossa avaamaan ovea, hän huomasi vaimonsa Annetten makaavan makuuhuoneessa olleella tuolilla.

Annette oli herännyt aikaisemmin tunnettuaan olonsa huonovointiseksi ja lyyhistynyt tuolillle. Pariskunta pystyi juuri ja juuri soittamaan hätänumeroon ja kertomaan, etteivät he saa henkeä. Paikalle saapuneet palomiehet totesivat talon häkälukeman olleen hengenvaarallisella tasolla.

Pariskunta kiittää kissaansa henkiensä pelastamisesta. Heidän mukaansa Graciella ei ole normaalisti tapana yrittää päästä heidän makuuhuoneeseensa. Annette, Kevin, Gracie ja pariskunnan kaksi muuta kissaa selvisivät kaikki tapahtuneesta säikähdyksellä.

– Ilman Gracieta emme olisi enää täällä, Annette kertoo Madison.com-sivustolle.

 

This hero cat saved her family from carbon monoxide poisoning.

Publié par WREG News Channel 3 sur mercredi 15 mars 2017