Muotibloggaaja kyllästyi nettihäiriköihin – tulosti kommentit ja pyyhki niillä takapuolensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet sosiaalista mediaa säännöllisesti käyttävät ovat joutuneet törmäämään vihamielisiä, törkyisiä ja suoranaisesti uhkaavia kommentteja laukoviin häiriköihin. Erityisesti trollien tulilinjalla ovat nuoret naisbloggarit.

Italialaisella muotibloggaajalla, Chiara Nastilla on 1,3 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Suosion varjopuolena hän on saanut oman osansa nettihäiriköiden ahdistelusta. Chiara päätti kuitenkin näyttää trolleille kaapin paikan hauskalla tavalla.

Bloggaaja teetti vessapaperia, johon on painettu nettihäiriköiden hänelle lähettämiä kommentteja. Hän voi siis kirjaimellisesti pyyhkiä törkyviesteillä takapuolensa.

 

Pulirsi in modo decente ? #forhaters

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove) on