Nainen toi vaarallisen tuliaisen Meksikosta – rintaliiveistä ryömi skorpioni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

England High Wycombessa asuva nainen oli lomaillut Meksikossa. Hän oli aloittanut matkalaukkunsa purkamisen kotinsa makuuhuoneessa, kun oli huomannut skorpionin alusvaatteissaan. Skorpioni matkustanut rintaliivien sisällä yli 8500 kilometrin pituisen matkan.

Mirror kertoo naisen soittaneen eläinsuojelujärjestöön. Nainen oli onnistunut nappaamaan skorpionin kiinni erilliseen laatikkoon, jotta se ei päässyt vaeltelemaan pitkin hänen asuntoaan. Skorpioni on toimitettu eksoottisten eläinten hoitolaan.

Kyseinen salamatkustaja edusti eläinviranomaisten mukaan Vaejovidaen heimoa, johon kuuluu kymmenen skorpionisukua. Skorpionin pistos on myrkyllinen ja se vaatii lääkärin hoitoa. Viranomaiset muistuttavat ihmisiä tarkastamaan matkatavaransa huolellisesti ennen pakkaamista ulkomailta kotiin lähtiessä.