Työnhakija kyllästyi hakemusten lähettämiseen – muuttui käveleväksi mainokseksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Työnhaku vaatii nykyisin sinnikästä yrittämistä, jolloin kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön. Pelkkä firmalle lähetetty A4-hakemus saattaa eksyä automaattisesti mappi-Ö:hön. Australialainen mies on malliesimerkki siitä, kuinka pitkälle työnhaussa voi mennä.

Heather Bellamy julkaisi Facebookissa kuvan Queenslandissa tien varressa kylttinsä kanssa olleesta miehestä. Kyltissä luki, että entinen rakennustyöntekijä oli työtä vailla. Daily Mailin mukaan kuvassa on kolmen lapsen isä Kevin Batcheler.

Batcheler on hakenut töitä jo vuoden ajan. Hän kyllästyi lähettelemään kasvottomia hakemuksia ja päätti ottaa härkää sarvista. Mies mainosti itseään kadun varressa jo aamukuuden aikaan. Työttömän työnhakijan yritteliäisyys on antanut hänelle runsaasti medianäkyvyyttä, joten todennäköisesti hän pääsee pian reippaan työntekijän haluavan firman palkkalistoille.

Update: Good news everyone, Kev has been offered over 50 jobs at last count! Glad this worked out for you Kev! Thanks…

Publié par Heather Bellamy sur dimanche 19 mars 2017