Vuokrayksiö tyrmistyttää – WC-pönttö keittiönurkkauksen vieressä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvän mutta kukkarolle sopivan vuokra-asunnon löytäminen ei ole usein helppoa. Etenkin pienikokoisista yksiöistä saattaa paljastua erikoisia ja pahimmillaan asumista vaikeuttavia sisustus- ja pohjaratkaisuja.

San Franciscossa tarjotaan vuokralle yksiötä, joka on herättäny tyrmistystä verkossa. Kaupungin korkeiden vuokrahintojen ansiosta erittäin pienikokoisesta asunnosta pyydetään SFist-sivuston mukaan jopa 2.000 dollarin kuukausihintaa. Korkea vuokra ei kuitenkaan ole ainoa raivoa nostattava asia yksiössä.

Asunnosta otetuista kuvista paljastuu, että suihkykoppi ja WC-pönttö sijaitsevat aivan keittiönurkkauksen vieressä. Ratkaisu ei ole ainoastaan hankala yksityisyyden kannalta, vaan myös epäilemättä erittäin epähygieeninen.

 

Imgur
Imgur