Onnea! Kauniit ja rohkeat täyttää tänään 30 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva televisiosarja Kauniit ja rohkea täyttää tänään 30 vuotta. Suomessakin jo vuosikymmenien ajan nähty saippuasarja ilmestyi ensikerran televisioruutuihin Yhdysvalloissa 23. maaliskuuta 1987. Nykyisin sarjalla on yli 25 miljoonaa katsojaa.

31 Emmy-palkinnolla palkitun hittisarjan luojat William J. Bell ja Lee Phillip Bell kehittivät Kaunarit vuodesta 1973 saakka esitetyn Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjansa sisar-ohjelmaksi. Kauniit ja rohkeat kertoo Forresterin suvun liiketoiminnoista ja yksityiselämän odottamattomista käänteistä.

Sarjan tunnetuimpiin tähtiin lukeutuvat muun muassa John McCook, joka esittää Eric Forresteria, ja Katherine Kelly Lang, joka esittää Brooke Logania. Suomessa erityisen suosituksi tähdeksi on kuitenkin noussut heidän lisäkseen Ridge Forresterin roolia esittävä Ron Moss, joka jätti televisiosarjan kuitenkin jo vuosia sitten auto-onnettomuuden jälkeen.