Nuori nainen jäi kiinni myymälävarkaudesta – raju kamppailu videolle

Ohhoh! · Stara.fi

Myymälävarkaat ovat yleensä kiinni jäädessään melko rauhallisia, sillä he tietävät kuvansa tallentuneen jo myymälän valvontakameroille. Narkomaanien ja alkoholistien kanssa tilanne voi joskus olla hieman haastavampi, kun he voivat olla hyvinkin arvaamattomia.

Nyt Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevassa Hillsborossa nuori nainen on jäänyt kiinni myymälävarkaudesta. RiteAid-kaupassa henkilökunta otti naisen kiinni, mutta tämä ei jostain syystä ollutkaan kovin yhteistyöhaluinen.

Poliisin rauhallisen odottamisen sijaan nainen ryhtyi kamppailemaan rajusti kiinniottajaansa vastaan. Yksi silminnäkijöistä kuvasi koko tilanteen videolle. Minuuttien kamppailu ja raivokohtaus päättyivät viimein poliisipartion saapumiseen.