Upea sattuma! Romeo ja Julia syntyivät vierekkäisissä huoneissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen tuntee klassisen tarinan Romeosta ja Juliasta. Nyt se on saanut tosielämän kosketuspintaa, kun samassa sairaalassa Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa syntyi samana päivänä Romeo ja Julia. Pienokaiset syntyivät naapurihuoneissa vain 18 tuntia toisistaan.

Hardeevillen kaupungissa syntyivät viime sunnuntaina Morgan ja Edwin Hernandezin lapsi Romeo Hernandez sekä Christiana ja Allan Shifflettin lapsi Juliet Shifflett. Vauvojen nimet ja niiden hauska yhdistävä tekijä selvisivät sairaalan henkilökunnalle vasta myöhemmin, kun nimet huomasi sairaalassa työskentelevä valokuvaaja Cassie Clayshulte. Molempien lasten nimet oli valittu jo raskauden aikana.

– Se oli täysin sattumanvarainen tapaus. Molempien syntymä oli aikataulutettu 25. maaliskuuta, mutta molemmat syntyivät jo hieman aiemmin. Kohtalosta kertoo lisäksi se, että he syntyivät naapurihuoneissa, valokuvaaja kertoi CBS Newsille.