Chrissy Teigen aloitti yhteistyön viinamerkin kanssa – video kulissien takaa julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen on kertonut avoimesti pitävänsä välillä irrottelemisesta ja alkoholin juomisesta. Teigenin fanit ovatkin tottuneet siihen, että nainen julkaisee humalassa aina hulvattomia videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan. Nyt hän on aloittanut yhteistyön vodkavalmistajan kanssa.

Chrissy Teigen ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan aloittaneensa yhteistyön Smirnoffin kanssa. Teigen julkaisi vodkamainoksen kuvauksista hauskan videon, jossa nähdään kooste huvittavista pilalle menneistä otoista kuvauspäivän kulissien takaa.

Mainosvideolla 31-vuotiaan Chrissy Teigenin kanssa esiintyy myös hänen äitinsä Vilailuck Teigen. Koosteesta päätellen näyttää siltä, että äidillä ja tyttärellä on ollut kuvauksissa hauskaa ja he ovat saattaneet jopa hieman humaltua kuvausten aikana mainostamastaan vodkasta.