Huomaavatko miehet kuinka tyttöystävät laittautuvat treffeille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pukeutuvat ja meikkaavat usein itseään varten, mutta treffeille mentäessä ajatus laittautumisen takana on kuitenkin yleensä se, että uutta tuttavaa halutaan miellyttää. Nyt eräs mies avasi mielenkiintoisen keskustelun halutessaan tietää, että huomaavatko muut miehet todella sen jos heidän tyttöystävänsä on panostanut tyyliinsä tai meikkaamiseen aikaa.

Miehet kertoivat Reddit-sivustolla, että huomaavatko he eron kun nainen on laittautunut tuntitolkulla ja kiinnostaako se heitä ylipäätään. Miehet kertoivat heti aluksi, että he pitävät siitä kun heidän tyttöystävänsä laittautuu ja he osaavat myös arvostaa sitä. Miehiä ei kuitenkaan haitannut se jos nainen ei jaksa miettiä omaa ulkonäköään niin perusteellisesti. Välillä on myös mukavaa kun nainen on nopeasti valmis lähtemään kodista.

Moni mies kertoi huomaavansa jos tyttöystävä on laittanut itsensä erityisen kauniiksi, mutta sillä ei kuitenkaan ole heidän mielestään mitään väliä. Miehet vastasivat myös toivovansa, että heidän tyttöystävänsä tuntisivat aina olonsa vain mukavaksi kun he menevät ulos syömään oli heillä sitten juhlavat meikit ja vaatteet yllä tai ryppyinen arkipaita.