Teini hyppäsi krokotiilien keskelle – halusi tehdä vaikutuksen tyttöön

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ihastukseensa voi yrittää tehdä vaikutuksen monilla tavoilla. Queenslandissa asuva teinipoika on noussut otsikoihin yritettyään lähestyä tyttöä tavalla, johon vain australialainen kykenee.

Lee De Paauw oli ihastunut kauniiksi reppureissaajaksi kuvailemaansa Sophie Patersoniin. 18-vuotias poika oli nauttinut omien sanojensa mukaan noin kymmenen kupillista viiniä, ja päätti tehdä vaikutuksen tyttöön tyhmänrohkealla tavalla.

Lee oli härnännyt turisteja väittämällä krokotiilien hyökkäävän mielummin reppureissaajien, kuin australialaisten kimppuun. Hän päätti todistaa tämän hyppäämäällä krokotiileja täynnä olleeseen Johnstonen jokeen. Ei aikaakaan, kun yksi matelijoista hyökkäsi teinin kimppuun.

Krokotiili alkoi vetämään Leetä veden alle Sophien katsellessa kauhistuneena vierestä. Nuorukainen onnistui kuitenkin lyömään matelijaa silmään ja uimaan pois vedestä. Sairaalaan toimitettu teini ei aluksi tuntenut kipua adrenaliinin vuoksi, mutta myöhemmin tuska oli sietämätöntä.

Lee myönsi 9News-uutissivustolle teon olleen typerä, mutta kertoo tempauksen olleen sen arvoista. Sophie nimittäin lupautui lähtemään nuorukaisen kanssa treffeille elokuviin koettelemuksen jälkeen.

– Hän on erittäin hyvän näköinen ja oli mukava minua kohtaan edeltäneenä iltana, Lee kuvaili.