3 vinkkiä naisille – näin saat miehen koukkuun

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Parisuhdeaallokossa soutaminen saattaa toisinaan tuntua epämääräiseltä räpiköimiseltä, jolloin ei ole varma omista tai vastapuolen tunteista. Tarjoilemme nyt vinkkejä siihen, miten naiset saavat herätettyä miesten mielenkiinnon jopa seurustelemiseen saakka.

Naisten ja miesten suhde saattaa olla aluksi varsinaista kissa ja hiiri -leikkiä. Osa ihmisistä punnitsee sanansa ja tekonsa hyvin tarkkaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Suhteessa kannattaa kuitenkin olla rehellinen alusta asti.

Miehet kiinnostuvat naisista, jotka eivät ole niin sanotusti helppoja nakkeja. Miehet haluavat saavuttaa vallan tunnetta ja voiton fiilistä naista saalistamalla. Neitokaisten kannattaa heittää koko parisuhteen pallo miehelle, mikäli he haluavat tietää kaksilahkeisten todelliset tarkoitusperät. Mikäli nainen on se, joka jahtaa miestä, menettävät urokset nopeasti mielenkiintonsa.

Naisten ei kannata tulla liian nopeasti liian läheisiksi ihastuksen kohteidensa kanssa. Suurin osa miehistä rakastuu naiseen silloin, kun he saavat itse päättää tunteidensa ajankohdasta ilman naisen painostamista. Kun pari viimeinen päättää seurustelemisesta, kannattaa naishenkilöiden jättää asia miesten päätettäväksi. Tällöin kaksilahkeiset tekevät työtä ja aloitteen parisuhteen eteen.

Lähde: YourTango