9 salaisuutta jotka vain luottokampaajasi tietää

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset pitäytyvät mahdollisimman pitkään yhdessä ja samassa parturikampaajassa löydettyään itselleen sopivimman ammattilaisen lähes loputtomalta tuntuvasta tarjonnasta. Kampaajien tuolissa avaudutaan Elite Daily -lehden mukaan töistä, parisuhteista ja omista huolista, minkä lisäksi kampaaja näkee hiusten kunnosta myös monia muita asioita ihmisen henkilökohtaisesta elämästä.

1. He näkevät vanhuuden merkitVain luottokampaajasi tietää jokaiset harmaat hiukset, jotka käyt hänellä huolellisesti peittämässä.

2. He tietävät tuuheiden hiustesi salaisuudetKampaajasi tietää miten sait upean tuuheat hiukset, joita kaikki kehuvat ja ihmettelevät. Hän ei kuitenkaan ikinä paljastaisi salaisuuttasi oli se sitten pidennykset, loistavat tuotteet tai hyvä föönaustekniikka.

3. He tuntevat päänahkasiKampaaja tietää hilseongelmasi ja auttaa pitämään sen kurissa.

4. He tietävät miten usein peset hiuksesiEt ehkä kehtaisi kertoa ystävillesi peseväsi hiuksiasi vain kahdesti viikossa, mutta tästä tiedosta kampaajasi taputtaa sinua selkään ja kehuu.

5. He tietävät nolot kotivärjäykset ja kiusalliset hiustyylitEt aina ollut näin tyylitietoinen, minkä onneksi vain luottokampaajasi muistaa.

6. He tietävät seurusteluhistoriasiMoni avautuu luottokampaajalleen omista suhdekiemuroistaan.