Isän silmä vältti hetkeksi – lapsi ryömi leluautomaatin sisään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun vartioimatta jätetty lapsi päättää haluta jotain, ei häntä estä mikään. Tämän sai huomata irlantilainen Damien Murphy hänen Jamie-poikansa onnistuttua löytämään jollain tavoin tiensä leluautomaatin sisään.

Damien oli vienyt kolmivuotiaan Jamien ja viisivuotiaan Shanen paikalliseen leikkipaikkaan. Mies istui hetkeksi alas Shanen kanssa, kun hän alkoi kuulla outoja ääniä takaansa. Jamie tuijotti häntä mekaanisella kouralla operoitavan leluautomaatin lasin takaa.

– En ollut oikeastaan edes yllättynyt. Hän on vallaton ja nokkela lapsi, joka koettelee aina rajojaan, Damien kuvailee Telegraph-lehdelle.

Isän mukaan Jamie oli jumissa koneen sisällä 10 minuutin ajan. Hänet saatiin ulos paikalla olleen palomiehen avustuksella. Lapsi sai pitää kaksi automaatista mukaansa ottamaa pehmolelua koetteluksen jäljiltä, vaikka hän ei isän mukaan vaikuttanut olevan lainkaan järkyttynyt tai nolostunut tapahtuneesta.

 

* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/953583For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Damien Murphy sur lundi 20 mars 2017

> In play centre. > Takes eyes off 3 year old mischievous son for 6 seconds.> Hears muffled complaint near the amusements.> Look up, see this.> What do?

Publié par Damien Murphy sur lundi 20 mars 2017