Päivän sulostuttaja! Nukahtelevat vauvat videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset yrittävät usein taistella unta vastaan eikä päiväunille meneminen olekaan aina lasten mielestä kovin hauskaa puuhaa. Toisinaan uni taas yllättää pikkuiset esimerkiksi kesken leikkien, jolloin nukahtamispaikka ja -asento voivat olla melko huvittavia.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska kooste vauvoista ja taaperoista, jotka yrittävät viimeiseen asti taistella nukkumatin heittämää unihiekkaa vastaan. Lapset nuokkuvat ja säpsähtelevät aina hereille, mutta eivät näytä voivan kuitenkaan mitään sille, että välillä uneen vaipuminen on väistämätöntä.

Videolla nähdään useampi suloinen vauva ja taapero, joille uni maistuu kesken ruokailun. Monet onnistuvat nukahtamaan myös kesken leikkien ja esimerkiksi pomppimisen, mikä on vanhemmille ollut varmasti erityisen hellyttävä näky.