Salaliittoteoreetikot saivat oman deittisaitin: ”Vain valveutuneille sinkuille”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämänkumppania etsiessä arvomaailmoiden samankaltaisuus saattaa muodostua yhdeksi rakkauden sytyttäväksi tekijäksi. Vaikka on sanottu, että vastakohdat täydentävät toisiaan, on pitkään yhdessä olleiden parien todistettu tieteellisesti olevan pohjimmiltaan hyvinkin samankaltaisia.

Nyt kaikille salaliittoteorioiden ystäville on perustettu oma treffipalvelu. Toisin sanoen deittikumppania voi etsiä samankaltaisten ihmisten joukosta, mikäli ei usko sinisilmäisesti maailman massoille kerrottuihin tarinoihin. Awake Dating on tarkoitettu sinkuille, jotka ovat tietoisia ja valveutuneita.

Deittipalvelu kuvailee käyttäjiään avoimesti ja kriittisesti ajatteleviksi totuuden etsijöiksi. Salaliittoteoreetikot saattavat esimerkiksi olla vakuuttuneita siitä, että maailmanhistoriaa on vääristelty muun muassa valehtelemalla kuulennoista ja terrori-iskuista. Osa deittipalvelun käyttäjistä tunnustautuu todellisiksi foliohatuiksi.

Well done Mazzie in his super cool cerebral covering- You're in the running for the 50US/2oz Silver prize in our #tinfoilhatcomp

Publié par Awake Dating sur mardi 13 septembre 2016