Seksiä parvekkeella – pariskunta ei välittänyt ohikulkijoista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kevät saa ihmistenkin hormonit hyrräämään ja mielialan ylävireeseen. Kevät on myös mitä mainiointa aikaa parisuhteen parantamiselle, ja mikäpä muukaan toimisi parempana suhteen lujittajana kuin intohimoisesti harrastettu seksi.

Netissä leviää parhaillaan video parvekkeella seksiä harrastavasta pariskunnasta. Kaksikko on intoutunut lemmenpuuhiin keskellä kirkasta päivää vilkasliikenteisen Avenue Portugalin varrella espanjalaisessa Salamancan kaupungissa. Ohikulkija on kuvannut lemmiskelyn videolle ja ladannut nettiin.

Kuten arvata saattaa, julkaistaan kansalaisten julkisista seksipuuhista lähes aina videomateriaalia nettiin. Vaikka pariskuntaa on vaikea tunnistaa videolta, saatta moni ihminen heidän lähipiiristään pian kysellä kaksikon parvekepuuhista. Osa ihmisisitä saa nautintoa muiden edessä muhinoimisesta.