Helpot iskurepliikit listattiin – unohda kliseet ja ole aito oma itsesi

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset saattavat vaikuttaa ulkomaalaisten silmissä kömpelöiltä ja arkisilta, mitä tulee small talkin osaamiseen ja flirttailuun. Nyt on listattu iskurepliikkejä, jotka eivät voi mennä pieleen ujommaltakaan ihmiseltä.

Kiinnostavan henkilön huomio kannattaa kiinnittää yksinkertaisesti menemällä hänen luokseen hymyillen ja sen jälkeen itsensä esitellen. Myös mukana olevaa kaveria voi pyytää esittelemään itsensä tuntemilleen sinkuille. Kehuminen on aina hyvä tapa aloittaa keskustelu. Mikäli jollain kiinnostavalla henkilöllä on mielestäsi siisti paita, niin kerro se hänelle.

Jos olet esimerkiksi juhlissa, niin kysy toiselta vieraalta suosituksia vaikkapa juomatarjoilusta. Yleisesti päivittelemällä saattaa saada kiinnitettyä vastapuolen huomion. Yksi perinteisimmistä keinoista on hakea toinen henkilö tanssiin, mikäli juhlissa on musiikkia.

Mikäli söpö henkilö pitää sinulle ovea auki, katso häntä suoraan silmiin ja kiitä hymyillen. Toista henkilöä voi lähestyä helposti myös yhteisten harrastusten parissa ja lajista jutellen. Mikäli on todella ujo, voi toiselle osapuolelle sanoa suoraan: ”Moi, en tunne täältä ketään ja olen todella huono tutustumaan uusiin ihmisiin. Voisimmeko leikkiä, että tunnemme toisemme entuudestaan, jotta en tuntisi itseäni niin noloksi?”, YourTango vinkkaa.