Laulava hammaslääkäri niittää mainetta – videosta heti viraalihitti

Nettivideot Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Singing Dentist -nimellä nykyään tunnettu hammaslääkäri Milad Shadrooh on alkanut tulemaan ihmisille tutuksi hauskoista videoista. Videoilla mies laulaa ja versioi tunnettuja kappaleita uusilla tekemillään lyriikoilla, jotka kertovat hampaiden hoitamisesta.

Milad Shadrooh haluaa tehdä hampaidenhoidosta ja suuhygienian mainostamisesta hauskaa, minkä vuoksi hän on alkanut tekemään omia videoita. Varsinkin miehen versio Ed Sheeranin Shape Of You -kappaleesta on niittänyt paljon suosiota hauskojen sanoitusten ansiosta.

Milad Shadrooh on vallannut jo YouTuben ja Facebookin, jossa hänellä on jo yli 255.000 seuraajaa. Ed Sheeranin lisäksi laulava hammaslääkäri on versioinut muun muassa Tinie Tempahia, Michael Jacksonia ja Pharrell Williamsia.