Unelmaduuni: Matkusta ympäri maailmaa ja yövy miljoonahuviloissa – ja vieläpä jättipalkalla!

Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Luksustason loma-asuntoja vuokraava yritys 3rd Home etsii palkkalistoilleen uutta työntekijää. Tehtävään valitun henkilön on matkustettava ympäri maailmaa kolmen kuukauden ajan ja hänen on yövyttävä huipputason loma-asunnoissa. Kuukausipalkka on 10.000 dollaria.

Matkailumajoitukseen kesittyvä yritys tarjoaa maailman parasta työpaikkaa henkilölle, joka on valmis matkustelemaan unelmien matkakohteissa kolmen kuukauden ajan. Hän tulee yöpymään miljoonien eurojen arvoisissa huviloissa. Henkilön on arvostettava luksusta ja osattava päivittää kokemuksiaan sosiaaliseen mediaan.

Tehtävään valitaan kirjoitustaitoinen ja englantia sujuvasti puhuva henkilö, joka on täysi-ikäinen, omaa kokemusta matkustamisesta, omistaa ajokortin ja on moitteeton rikoshistorialtaan. Työtehtävä käynnistyy loppukesästä. Hakemukset lähetetään videoina yhtiön sähköpostiosoitteeseen: bestjobontheplanet@thirdhome.com.

https://www.facebook.com/pg/3rdHome/jobs/409847089366675/?source=post