Michael Jacksonin lapset ottivat sisarustatuoinnit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on kokeillut siipiään mallina. Hänen isoveljensä Prince Jackson työskentelee musiikkivideoiden parissa tuottajana. Viihdemaailmassa mukana olevat popin kuninkaan jälkeläiset ovat nyt ottaneet sisarustatuoinnit.

Deborah Rowen ja Michael Jacsonin tytär on nykyään rouhealla tyylillä varustettu blondi. Neitokainen on julkaissut ahkerasti kuvia Instagramiin. Hän julkaisi äskettäin kuvan omasta ja veljensä nilkasta, joissa molemmissa on tatuointi. He ovat valinneet sisarustatuoinneiksi Jin ja jang -merkit.

Jin ja jang ovat kiinalaisen filosofian mukaan kaksi vastakkaista ja toisiaan täydentävää perusvoimaa. Paris kertoo, että välillä hän ajattelee asioista täsmälleen samalla tavalla kuin veljensä. Hän ei kuitenkaan sano ajatuksiaan ääneen, kun taas Prince laukoo sisarensa mukaan kaiken ulos suustaan. Naisen mukaan he täydentävät toisiaan.

/yin/ [in Chinese philosophy] the passive female principle of the universe, characterized as female and sustaining and associated with structure, night, the moon, fluidity, calmness, the earth, darkness, cold, death, and ascends energy. /yang/ the active male principle of the universe, characterized as male and creative and associated with function, the sky and sun, speed, expression, heaven, heat, light, birth, and descends energy. sometimes i feel like my big brother and i always think the same thoughts, he just doesn't have a filter and always vocalizes them ? though total opposites, like my gooko and i, the inseparable yin and yang work together finding and causing balance within each other. matchies with my bestie @princejackson! ❤️

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on