Virolaisesta puhallusratsiasta nettihitti – huomaatko eeppisen virheen?

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja valtaosassa muita maita auton kuljettaja istuu vasemmalla puolella autoa, mutta maailmalta löytyy kuitenkin useita maita, joissa kuljettaja on oikealla. Näistä maista tuoduissa autoissa kuljettaja istuu luonnollisesti oikealla vielä Suomessakin, koska kuljettajan puolta ei voi vaihtaa.

Nyt verkossa leviävällä videolla nähdään Virossa kuvattu tilanne, jossa autoilija joutuu poliisin järjestämään puhallusratsiaan. Autossa olevat ryhtyvät jo ennakkoon nauramaan tilanteelle, sillä he arvelevat, ettei poliisi huomaa puhalluttavansa matkustajaa.

Matkustajat ovatkin oikeassa, sillä naispoliisi työntää alkometrinsä niin sanotun repsikan suuhun. Hän puhaltaa nollat, minkä jälkeen autokunta saa jatkaa matkaansa. Poliisi ei ilmeisesti missään vaiheessa huomannut mistä oli kyse.