Lapset leikkasivat hiuksiaan – hauskimmat tapaukset koottiin videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset testaavat omia parturointitaitojaan aina välillä siitä huolimatta, että vanhemmat eivät heille lupaa antaisikaan. Jollain konstilla lapset saavat kuitenkin yllättävän usein käsiinsä joko sakset tai isän parranajokoneen, joka tekee nopeasti hyvin mielenkiintoista jälkeä lasten hallussa.

Verkossa nähdään toisinaan hauskoja todisteita siitä kun lapset ovat leikkineet parturikampaajaa joko omilla hiuksillaan tai luoneet esimerkiksi pikkusisarelle jonkin hauskan hiustyylin. Nyt hauskimmat tapaukset on koottu yhdelle videolle, joka ei voi olla nostamatta katsojan suupieliä ylös päin.

YouTube-videolla nähdään nyt hauskimmat tilanteet, joissa lapset ovat jääneet kiinni taituroituaan parturointivälineiden kanssa. Hiustenleikkuun seuraukset ovat melko huvittavia, mutta lapset itse tuntuvat olevan lähes joka kerta todella tyytyväisiä omaan lopputulokseen.