Hurjan temppu videolle – taustalla pallotellut vanhus varasti huomion

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet osaisivat useat opitut perustaidot vaikka unissaan. Tällaisia taitoja voivat olla esimerkiksi pyöräileminen, laskettelu ja käveleminen. Erään miehen perustaitoihin näyttäisi kuuluvan käsilläseisonta, joka luonnistuu mieheltä lähes millaista alustaa vasten tahansa.

Travis Horn on todella taitava tasapainottelemaan samalla kun hän seisoo käsillään. Hän osaa seistä käsillään pitämällä esimerkiksi käsipainoista tai levypainoista kiinni. Tällä kerralla mies päätti pinota jopa yhdeksän käsipainoa päällekäin ja kiivetä painopinon päälle seisomaan käsillään.

Travis Horn on kuvannut todella vaaralliselta näyttävän tempun hänen Instagram-kanavalleen. Miehen taitoja on ylistetty kommenteissa, mutta katsojat eivät ole voineet olla silti huomaamatta sitä mitä taustalla tapahtuu. Takana seisova vanhus heittelee todella taidokkaasti koripalloa ja onnistuu heittämään pallon sukkana koriin kerta toisensa jälkeen.