Intian pääkaupunki New Delhissä on Pradhuman Shuklan perheyritys. Kadun varrella seisova paan-koju on palvellut asiakkaitaan 20 vuoden ajan. Nyt yrittäjä on jalostanut perinteisen intialaisherkun uudenlaiseen muotoon.
Paan on betel-palmun lehdestä tehty piristävä ruoka-annos. Lehteen kääritään esimerkiksi pähkinöitä ja sitä pureskellaan suussa ennen pois sylkemistä. Pradhumanin perhe on sytyttänyt suupalan palamaan.
Barcroft TV:n insertissä nähdään, kuinka palavat paan-herkut tungetaan nopeasti asiakkaiden suuhun. Perheen paan-kojusta on tullut paikallinen nähtävyys. Erikoisherkun avulla parannetaan muun muassa suun ja nielun sairauksia.
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten intialainen ruoka tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.