Kim Kardashian jättämässä Kanye Westin? Unelmasuhde ehkä karilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radar Online on saanut vinkin, jonka mukaan Kim Kardashian on suunnitellut sinkkuäidiksi ryhtymistä. Nainen on panostanut erityisesti ulkonäköönsä, jotta voisi jatkaa elämäänsä paremmalla itsetunnolla.

– Kim haluaa näyttää mahdollisimman seksikkäältä palatessaan sinkkumarkkinoille. Kanye ei ole pitänyt lupauksiaan, joten nainen orientoituu nyt Kanyen jälkeiseen elämään, lähipiiristä kerrotaan Radar Onlinelle.

Kim Kardashianin kuntoilun syynä on pidetty uusimman Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan kauden markkinoimista. Westien avioliitto on kuitenkin rakoillut kohtalokkaan Pariisin ryöstöepisodin jälkeen, eikä Kanyen mielen järkkyminen ole helpottanut yhteiseloa. Kim Kardashianin kuntokuuri on ollut kuin terapiaa naiselle, joka haluaa tuntea olonsa seksikkääksi.

Should I be original and say long hair don't care?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I just like this pic

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on