Realitykaunotar julkaisi rantakuvansa – vauvamasu vei huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiotähti, muotisuunnittelija ja kirjailijanakin nykyään toimiva Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi Laguna Beach ja The Hills -realitysarjoista. Tällä hetkellä kaunotar odottaa esikoistaan miehensä William Tellin kanssa.

Lauren Conradista julkaistiin tammikuussa Instagramissa todella suloinen ja herkkä kuva, jossa naisen kasvava vauvamasu nähtiin ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen nainen ei ole julkaissut kuvia vatsastaan pitkään aikaan. Nyt hän kuitenkin päätti päivittää kuulumisensa raskauden etenemisestä.

Lauren Conrad julkaisi itsestään kuvan, jossa nähdään vain jalat, kauniisti pyöristynyt vatsa ja virvoitusjuoma. Nainen voi ilmeisesti todella hyvin makoillessaan rantahiekalla ja kertoo kuvan yhteydessä kuvittelevansa, että hetken kruunaisi vielä margarita alkoholittoman sitruunajuoman sijaan.

Babymooning and pretending my blended lemonade is a margarita ?????

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

https://www.instagram.com/p/BPGPpgsDwAd/