Vauva itki sängyllä – sitten isoveli tuli lohduttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat kommunikoivat monia asioita vanhemmilleen itkemällä. Pikkuiset itkevät väsymystä, kuumaa ja tukalaa oloa, pitkästymistä, nälkää, ja välillä itkut voivat tuntua vanhempien mielestä syntyvän myös täysin turhasta. Aina vanhempien lohduttava syli ei saa vauvojen itkua loppumaan, mutta onneksi oljenkorsia on muitakin.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa isoveli lohduttaa pikkusiskoaan. Tyttövauva makoilee sängyllä ja on selvästi itkuinen. Heti itkun kuullessaan isoveli, joka on myös vasta pieni taapero, kiipeää sängylle vauvan viereen.

Vauvan itku loppuu heti kun hän näkee isoveljensä vierellään. Isoveli alkaa hymyilemään pikkusiskolleen ja silittelemään häntä, jolloin pikkusiskon ilme kirkastuu välittömästi. Vanhemmat ovat olleet varmasti hyvin tyytyväisiä siitä, että he onnistuivat saamaan tämän ihanan hetken talteen.