Vauva makoili pitbullin sylissä – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jarad-niminen mies kouluttaa työkseen pitbulleja, minkä vuoksi myös hänen lapsensa ovat tottuneet kasvamaan useampien eri-ikäisten ja erikokoisten pitbullien jatkuvassa läheisyydessä. Jarad julkaisi hellyttävän videon yhdestä isosta pitbullista ja pienestä Cruise-nimisestä pojastaan.

Perheenisä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa Cruise makoilee rennosti ison pitbullin kanssa sohvalla. Koira köllöttelee sohvalla rennosti selällään ja Cruise makoilee pitbullin lämpimällä vatsalla. Koira ja vauva ovat yhdessä hyvin hellyttävä näky, joka on kuitenkin onnistunut saamaan osan kuvan nähneistä pelästymään.

Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että pikkuvauvan päästäminen pitbullin syliin on edesvastuutonta toimintaa. Jarad on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että hänen kouluttamansa koirat eivät satuttaisi ikinä yhtäkään perheenjäsentä. Koira tuntuukin videolla olevan melko huolehtivainen pikkuisesta.

https://www.instagram.com/p/BOs9_kCgQg8/?taken-by=mvp_bullies

They love each other ? #Temperament ✅ #TORO?

A post shared by MVP Bullies™ (@mvp_bullies) on

Thou shalt not pass ???????

A post shared by MVP Bullies™ (@mvp_bullies) on