Tunnistatko kuka heavy metal -tähti oli näin söpö pienenä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuden henkilöille omistetaan kokonaisia sosiaalisen median tilejä, joissa julkaistaan heidän kuviaan ja tuotoksiaan fanien ihailtavaksi. Nyt Facebookissa kiertää kuva söpöstä pikkupojasta, josta on aikojen saatossa kasvanut tunnettu metallimusiikin laulaja.

Kuvan söpö taapero on Iron Maiden -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Bruce Dickinson. Peräti 25 kertaa Suomessa vieraillut Iron Maiden -yhtye nähtiin maassamme viimeksi viime kesänä ikimuistoisella Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuiston keikalla. Bruce Dickinson on ollut yhtyeen riveissä 80-luvun alussa ilmestyneen The Number of the Beast -levystä lähtien.

Bruce Dickinson on toiselta ammatiltaan lentäjä. Hän lentää muun muassa yhtyeensä omaa Boeing 757 -lentokonetta. 58-vuotias Dickinson on syntynyt Englannissa teinivanhempien perheeseen. Hän kasvoi kuitenkin isovanhempiensa kanssa. Iron Maiden on julkaissut 16 studioalbumia.

Maiden week to all ^_^

Publié par Bruce Dickinson. The Best Frontman sur lundi 27 mars 2017