Kevät on parasta aikaa olla sinkku – tässä hyvät syyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen voi saada mielen apeaksi, mutta vaikeankin eron jälkeen tunnelin päässä näkyy silti aina lopulta valoa. Elite Daily -sivusto listasi asiat, minkä vuoksi sinkkuna oleminen keväällä on kaikista parhainta.

Keväällä aurinko alkaa lämmittämään ja paistamaan pidempään, mikä saa ihmisetkin tuntemaan olonsa onnellisemmiksi ja avoimemmiksi uusia tuttavuuksia kohtaan. Ohikulkijoiden perusilmeetkin poikkeavat kevätauringossa hyvin paljon siitä kun he ovat talvella pakkautuneet toppavaatteidensa alle ja kävelevät tuimina tuulta ja lumipyryä vastaan.

Keväällä ihmiset saavat alkaa käyttämään taas monipuolisemmin erilaisia vaatteita. Harva panostaa talvella moneen erilaiseen takkiin, mutta keväällä omaa tyyliään pystyy esittelemään monipuolisemmin. Myös yökerhopukeutuminen vaihtuu huomattavasti kevyemmäksi ja kegätkin vaihdetaan varrellisista saappaista seksikkäisiin korkokenkiin.

Ihmiset käyvät keväisin kuumempina aivan samalla tavalla kuin eläimetkin. Kevät on uuden alku ja sään lämpeneminen saa ihmiset kiimaisiksi. Ihmisillä on myös enemmän energiaa ja virtaa, mikä nostaa seksivietin huippuunsa.