Nuoret katusoittajat ihastuttavat taidoillaan – vasta 7- ja 9-vuotiaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaduilla musisoivat soittajat eivät ole harvinainen näky kevään tullen, mutta North Carolinan Ashevillessa saattaa törmätä hieman epätyypillisempiin katumuusikoihin. The Buskits -duon jäsenet eivät nimittäin ole täyttäneet vielä edes kymmentä.

The Buskits koostuu 9-vuotiaasta Andrew’sta ja 7-vuotiaasta Kylestä. Nuoresta iästään huolimatta veljekset ovat erittäin lahjakkaita musiikillisesti. Kumpikin on harrastanut soittamista jo nelivuotiaasta saakka.

Akustisia kitaroita ja perkussioita soittavat pojat ovat herättäneet runsaasti ihastusta paikallisten keskuudessa. The Buskitsin soittoa päästään kuulemaan sosiaalisessa mediassa julkaistuilla videoilla.

 

Henkilön Lori Dorn (@hrlori) jakama julkaisu 29. 03ta 2017 klo 12.47 PDT

Weekend music! Asheville ?

Publié par The Buskits sur samedi 22 octobre 2016

Buskits

A post shared by Lori Dorn (@hrlori) on