Nyt on tyyliä! Black Sabbathin kiertuebussi kuin paholainen renkaiden päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdellä mantereella tapahtuvat kiertueet kuljettavat bändien jäseniä yleensä kiertuebusseissa. Keikkaelämää varten tuunatut linja-autot ovat nykyään huippuunsa varusteltuja asuntolaivueita. Black Sabbathin kiertuebussi on kuitenkin näyttävimmästä päästä.

Netissä kiertää parhaillaan kuvia uransa lopettavan Black Sabbathin kiertuebussista. Keikka-autolla on rohkea keulakoriste, joka muistuttaa etäisesti vuohen pääkalloa. Englantilaista Black Sabbath -yhtyettä on kuvailtu maailman ensimmäiseksi viralliseksi heavy metal -yhtyeeksi. John ”Ozzy” Osbourne, Anthony ”Tony” Iommi, William ”Bill” Ward ja Terence ”Geezer” Butler perustivat sittemmin legendan maineeseen nousseen bändin jo vuonna 1968.

Black Sabbath on tullut lähes 50 vuotta kestäneen tiensä päähän. Yhtye on vahvisti äskettäin toimintansa lopettamisen jakamalla Twitterissä kuolinilmoituksen. Black Sabbath julkaisi uransa aikana 19 albumia. Yhtyeen viimeiseksi jäänyt 13-levy julkaistiin vuonna 2013.

Black Sabbath tour bus

Publié par The Fabulous Weird Trotters sur lundi 3 avril 2017