Trumpin vanha Ferrari ei mennyt kaupaksi – kukaan ei suostunut ostamaan

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on joutunut historiallisen suureen epäsuosioon sekä kotimaassaan että muualla maailmassa. Esimerkiksi hänen Ivanka-tyttärensä muotimerkin myynti romahti isän valinnan jälkeen. Nyt Trumpin käytössä ollut Ferrari on osoittautunut vaikeaksi myydä.

Vuosimalli1 2007 oleva Ferrari F430 F1 Coupe ei saavuttanut Floridassa järjestetyssä huutokaupassa edes alinta hyväksyttävää hintaa 270.000 dollaria, vaan jäi siitä 10.000 dollaria. Näin ollen varsinainen huutokauppa auton hinnasta ei päässyt edes käyntiin.

Näyttää siltä, että kukaan ei halunnut maksaa autosta tai vaihtoehtoisesti ei halunnut muiden tietävän siitä. Ferrari F430 F1 Coupe oli Donald Trumpin käytössä vuosina 2007 – 2011 New Yorkissa. Sillä on ajettu tähän mennessä vain 2.400 mailia, joten auton kunnon pitäisi olla erittäin hyvä.

Splash
Splash