Shokkikäänne: Stallone ja Schwarzenegger ulos uudesta Expendables -elokuvasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Sylvester Stallone paljasti tammikuussa työstävänsä parhaillaan Expendables -elokuvasarjan neljättä osaa. Nyt elokuvasarjan tulevaisuus on kuitenkin vaakalaudalla sen suurimpien tähtien jätettyä jatko-osan.

Expendables -elokuvien käsikirjoittaja ja pääosanesittäjä Sylvester Stallone päätti taannoin jättäytyä pois sarjan neljännestä osasta. Syynä olivat käsikirjoitusta ja suunniteltua ohjaajaa koskevat ristiriidat tuottaja Avi Lernerin kanssa.

Sittemmin myös Arnold Scwarzenegger on paljastanut, ettei hänkään ole näillä näkymin mukana Expendables 4 -elokuvassa. Miehen mukaan hän ei suostu lähtemään projektiin, mikäli Stallone ei ole mukana.

– Expendables-elokuvia ei ole ilman Sylvesteriä. En ikinä tekisi niitä ilman häntä, Schwarzenegger totesi Entertainment Weekly -lehdelle.

Arnold Schwarzenegger nähdään tänä vuonna draamatrilleriksi kuvaillussa elokuvassa Aftermath. Sylvester Stallone on puolestaan mukana kesällä ensi-iltansa saavassa The Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuvassa.