Miehestä naiseksi – 31 500 euroa kasvojen kauneusleikkauksiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kanadalainen 20-vuotias transsukupuolinen Stef Sanjati on käyttänyt 31.500 euroa kauneusleikkauksiin nuoresta iästään huolimatta. Syynä on sukupuolen vaihtaminen ja se, että hänellä on selkeä visio haluamastaan ulkonäöstä. Tavallinen ei riitä.

Torontolaiselle Stef Sanjatille on tärkeintä saada kauniit kasvot. Aiemmin peilistä katsominen oli hänen mukaansa silkkaa painajaista ja hän joutui käyttämään jopa viisi tuntia meikkaamiseen saadakseen haluamansa ulkonäön. Sanjati halusi naisellisemmat kasvonpiirteet, YourTango kertoo.

YourTangon artikkelin mukaan hän aloitti kasvojensa muokkaamisen kauneuskirurgian avulla. Koska leikkeleminen on kallista, joutui hän keräämään lahjoituksia GoFundMe-sivuston avulla. Sanjati sai sivuston kautta kasaan 22.000 euroa, eli suurimman osan budjetista.

Stef Sanjati suunnittelee myös sukupuolenvaihdosleikkausta. Hänen mukaansa se on ainoa keino saada mielenterveys tavalliseksi ja minäkuva tyydyttäväksi. Sanjati sanookin, että kauneusleikkaukset eivät ole poistaneet pelkästään hänen ulkonäköönsä liittyviä epäkohtia, vaan samalla lieventäneet hänen sisällään vellovaa tuskaa.

Hi Montreal! I am in you 💁

A post shared by Stef Sanjati (@stef.sanjati) on

Slowly morphing into Lady Gaga nbd /// extensions from @locksandmane

A post shared by Stef Sanjati (@stef.sanjati) on

Angry bedhead life 🤘🏻🎀

A post shared by Stef Sanjati (@stef.sanjati) on

#Slay ✨🌃🌟

A post shared by Stef Sanjati (@stef.sanjati) on

#monday #morning ! Let out #positivity and you will get it back :) #toronto

A post shared by Stef Sanjati (@stef.sanjati) on